Prosat Planner

Ruteplanlægning på nettet

Flere gode grunde til at vælge automatisk ruteplanlægning

Man kan på få minutter fordele alle opgaver mellem bilerne og få hver rute optimeret, så man kører så få km som muligt.

Når man aftaler en tid med kunden, om det er levering af varer, udføre service eller lign. er det vigtigt at tiderne overholdes for at sikre tilfredse kunder.
Det sørger ruteplanlægning for og sikrer at chaufføren er fremme til tiden og at opgaven løses indenfor den aftalte tid.

Den største gevinst opnår man omgående ved at spare den tid det tager at fordele opgaver og lægge ruter.

Chaufførerne oplever også en stor forbedring idet deres arbejdstider overholdes. Planneren lægger ruterne så alle chauffører undgår overarbejde. Tilfredse chauffører er et stort aktiv.

Vores erfaring viser at chaufførerne udtrykker tilfredshed og at de får en mere rolig arbejdsdag, når de bruger mobilappen. Her står de informationer de har brug for og de kan skrive notater direkte på telefonen i stedet for at notere det på papir og huske at aflevere det til kørsels afdelingen. De kan dokumentere med billeder og endog få kundens underskrift på telefonen.

Den forandring der ofte sker, med afgående og tilkommende kunder eller hvis der er nye chauffører eller afløsere, kan også afhjælpes ved at chaufføren får sine opgaver på telefonerne og kan
benytte den indbyggede navigation, uden at skulle taste adresser manuelt ind. Alt sker automatisk og her erfarer vi også at chaufførerne er fantastisk glade for at have et effektivt værktøj
i form af en mobilapp.


1.    Spar Tid
At ordne adresser i hånden er besværligt. Man kan bruge timer på at sortere efter område. Der skal indsamles data, kort og afstandstabeller. Når man har fundet det hele, kan det tage endnu længere tid at finde frem til den bedste rute og den optimale rækkefølge. Et ruteplanlægningssystem har alle data allerede og kan gøre regnestykket meget hurtigere.

2.    Spar penge
Flere forskellige adresser spredt rundt omkring i landet kan kræve lange distancer. Ruteoptimering finder de hurtigste ruter og kan spare op til 20% på kilometertallet – og det tilsvarende i benzin. Hvorfor bruge flere penge på benzin. Spar på pengepungen og gør noget godt for miljøet.

3. Effektivisering og tilpasning